2010-06-13 13:09:08• hírek • Póti Orsolya

VB a Steak House Teraszon

Annak ellenére, hogy sem a magyarországi, sem a romániai válogatott nem vesz részt az idei labarúgó-világbajnokságon, a szatmári lakosságot is lázban tartja az esemény. Péntek este focirajongókkal telt meg a Steak House Terasz, ahol figyelemmel követhették a világbajnokság nyitó meccsét.

Pénteken kezdetét vette a 2010-es labdarúgó világbajnokság, amely a 19. a futball történelmében. A sportág legnagyobb nemzetközi tornáján 32 csapat egy hónap alatt küzd azért, hogy felérjen a futballtrónra, neve bekerüljön a hallhatatlanok közé. Ez az első olyan eset, hogy a világbajnokságot az Afrikai kontinensen szervezik.  Annak ellenére, hogy sem Magyarország, sem Románia nem kvalifikálta magát a seregszemlére, Szatmár lakosságát is lázban tartja az esemény.

A Steak House Teraszon péntek estétől sokan követték figyelemmel a világbajnokság nyitó meccsét barátok társaságában, hideg sörök és finom pizzák  mellett. Akik  kíváncsiak Casillas védéseire, Cannavaro becsúszásaira, Messi vagy Ronaldo pazar cseleire, Roonye vagy Villa góljaira,  a  torna valamennyi meccsét továbbra is  figyelemmel követheti a Steak House Teraszon, amely a Iuliu Maniu utca 5. szám alatt található.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: